Tradisjonell enebolig Loftås

Valestrand – Prosjektert NØKKELFERDIG enebolig for salg på svært solrik tomt

Flott åskam i Osterøy kommune med meget gode solforhold og utsikt. Naturskjønne barnevennlige omgivelser med veldig gode turmuligheter. Fra Loftås er det gangavstand til Valestrand sentrum med lege, tannlege, diverse butikker og restauranter. Skole, privat ungdomsskole, barnehager, idrettsanlegg og båtmarina er også innen gangavstand. Tomten som er inkludert i denne salgsannonsen er tomt nr. B8-7 på 690 kvm, i Loftås tomtefelt. Det kan i utgangspunktet fritt velges andre ledige tomter i feltet ved å betale evt. mellomlegg iht. prisliste i prospekt fra utbygger i feltet. Ta kontakt, så oversender vi prospekt over alternative tomter.

Vi fortsetter enebolig oppturen! Dette er muligheten for ungdommer i 20 årene til å komme seg tidlig innpå enebolig markedet! Hvorfor gå veien via leilighet??

Ved å kun innrede hovedplanet i Miljøko vil boligen i starten bli nyttet som en hvilken som helst leilighet, men med store muligheter for å øke arealet bare ved å innrede loftet når tidspunktet i livet krever det. Med fullt innredet loft vil boligen kunne ha et bruksareal på 121,1 kvm.

Boligen er av typen Miljøko 104 fra Systemhus. Dette er en bolig med trinnfri adkomst til første etasje, samt en loftsetasje. Boligen vi bygger, blir nøkkelferdig i 1.etasje. Her er det 2 soverom, bad/vask, innvendig bod, stue og kjøkken. I hallen er det plass til å sette inn trapp når man ønsker/har behov for/økonomi til å innrede loftsetasjen. Hallen er romslig, og gir mulighet for god garderobeplass, også senere når en evt. trapp blir satt inn.

Kvaliteter i boligen:
Parkett på alle gulv, fliser på bad/vask. Ferdigmalte veggplater på vegger, baderomspanel på vegg på bad/vask.
Kjøkken til en verdi av kr 40 000,- er inkludert.

Stålpipe m/standard peisovn.

Balansert ventilasjon og sentralstøvsuger er standardleveranse på våre boliger.

  • Balansert ventilasjon
  • Barnevennlig
  • Bredbåndstilknytning
  • Sentralstøvsuger
  • Parkett
  • Peis/ildsted
  • Utsikt
  • Turterreng
Status
Til salgs
Sted
Loftås - Valestrand
Type
Enebolig
Pris
kr 2 998 000,-
1
Størrelse
82 kvm BRA

Kontakt oss