Moderne enebolig Loftås

Valestrand – FUNKIS enebolig for salg på solrik tomt. Nøkkelferdig prosjektert

Flott åskam i Osterøy kommune med meget gode solforhold og utsikt. Naturskjønne barnevennlige omgivelser med veldig gode turmuligheter. Fra Loftås er det gangavstand til Valestrand sentrum med lege, tannlege, diverse butikker og restauranter. Skole, privat ungdomsskole, barnehager, idrettsanlegg og båtmarina er også innen gangavstand. Tomten som er inkludert i denne salgsannonsen er tomt nr. B8-9 på hele 800 kvm, i Loftås tomtefelt. Det kan i utgangspunktet fritt velges andre ledige tomter i feltet ved å betale evt. mellomlegg iht. prisliste i prospekt fra utbygger i feltet. Ta kontakt, så oversender vi prospekt over alternative tomter.

Vi fortsetter enebolig oppturen! Nå med en flett ny funkis bolig ved navn Fedje fra Systemhus. Dette er muligheten for ungdommer i 20 årene til å komme seg tidlig innpå enebolig markedet! Hvorfor gå veien via leilighet?? Her er det muligheter for egeninnsats som egenkapital!

Ved å kun innrede hovedplanet i Fedje vil boligen i starten bli nyttet som en hvilken som helst leilighet, men med store muligheter for å øke arealet bare ved å innrede loftet når tidspunktet i livet krever det. Med fullt innredet loft vil boligen kunne ha et bruksareal på 144 kvm.

Boligen er av typen Fedje fra Systemhus. Dette er en bolig med trinnfri adkomst til første etasje, samt en loftsetasje. Boligen vi bygger, blir nøkkelferdig i 1.etasje. Her er det 2 soverom, bad/vask, sportsbod og innvendig bod, åpen stue/kjøkken løsning. I innvendig bod er det plass til å sette inn trapp når man ønsker/har behov for/økonomi til å innrede loftsetasjen.

Kvaliteter i boligen:
Parkett på alle gulv, fliser på bad/vask. Ferdigmalte veggplater på vegger, baderomspanel på vegg på bad/vask.
Kjøkken til en verdi av kr 40 000,- er inkludert.

Stålpipe m/standard peisovn.

Balansert ventilasjon og sentralstøvsuger er standardleveranse på våre boliger
STATUS
Til salgs
STED
Loftås - Valestrand
TYPE
Enebolig
PRIS
kr 3 398 000,-
STØRRELSE
76 kvm
  • Balansert ventilasjon
  • Barnevennlig
  • Bredbåndstilknytning
  • Sentralstøvsuger
  • Parkett
  • Peis/ildsted
  • Utsikt
  • Turterreng

Kontakt oss

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
cross